Високоактивні дріжджі з органолептичними властивостями, що чудово підходять для зернової та фруктової сировини. Мають експериментально доведену ефективність під час виробництва квасу.
Застосування
Виробництво фруктових та зернових напоїв, а також для запуску застряглого бродіння
Дозування
Від 15 до 50 г на 100л сусла – залежно від виробничих умов
Вступ
Дріжджі найкраще попередньо додати до 10-кратної кількості суміші сусло-вода або просто вода при температурі близько 37 градусів перемішати і залишити на 15 хвилин, потім знову перемішати і залишити на 15 хвилин. Після цього додати в сусло.
ПРИМІТКА: Процес регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин, а температура регідрованих дріжджів не повинна відрізнятись від температури сусла більш ніж на 10˚С.
Имеют Киллер-фактор К2. Спиртовая терпимость до 15% Высокая скорость сбраживания Рекомендуемая температура брожения 12 - 28˚С Криотолерантны |
Вырабатывает большое количество глицерина Вырабатывает малое количество ацетальдегида Низкая потребность в азоте Низкое пенообразование Низкое производство H2S в зависимости от доступности азота. |
Код товару | Найменування | Ціна | |
1246
|
Дріжджі для квасу
|
70.0000UAH
в наличии
|