Пивні дріжджі для пива різних стилів

 пивні дріжджі

Компанія «Пролітех» пропонує купити пивні дріжджі в широкому асортименті. Ми реалізуємо сухі та рідкі дріжджі, готові для засіву в бродильний танк. Дріжджі підготовлені для використання в умовах, що відповідають технологічним процесам. Інгредієнт повністю підходить для застосування у сучасних пивоварних комплексах. 

 

Цукор із сусла не може перетворитися на етиловий спирт без участі дріжджових культур. Тому бродіння є ключовою фазою хмільного варення. При цьому вид, сорт, спосіб підготовки сировини впливають на якість одержуваного напою. Технологія передбачає дві методики зброджування сусла. А залежать ці методи від різновиду вживаних дріжджів:

 

  • У першому випадку використовують дріжджові культури для верхового бродіння (кінцевий продукт - ель), що відбувається при 18-25 С. Після завершення варіння дріжджі, опускаючись на дно, не утворюють щільного осаду.  
  • У другому випадку застосовують ресурс для низового бродіння (виходять табірні сорти). Зброджування відбувається за низьких температур у межах 9-15 С. Наприкінці ферментації на дні ємності утворюється щільний осад.

Залежно від технологічних особливостей і типу дріжджів, що використовуються, хмільне отримує органолептичні характеристики, які і є основними якісними показниками. 

 

За своєю формою культури для бродіння пивні дріжджі бувають сухими та рідкими.

  1. Порошкоподібний варіант зручний у застосуванні, не потребує додаткових підготовчих маніпуляцій. Культуру додають у кількості, необхідній рецептурою. 
  2. Рідкий фермент дає більш виражений смак та аромат, але рідко застосовується приватними пивоварнями, оскільки доставка та зберігання сировини передбачає певні умови. І ціна таких культур ферментації вища, ніж у сублімованого аналога. 

При використанні неякісного компонента високий ризик появи продукту неприємних (кислотних) запахів, присмаку.

 

Вибрати пивні дріжджі

Залежно від продукції, яку ви плануєте випускати, потрібно вибрати тип бродильного ферменту. Рекомендуємо скористатися консультацією нашого фахівця, щоб зробити правильний вибір. Ми поділимося з вами секретами пивоваріння та основними принципами підбору компонентів. Зв'яжіться з нашим менеджером, щоб отримати відповіді на запитання. 

 

До переваг покупки інгредієнта після сублімації в нашій компанії можна віднести: 

 

  • Пропонована сировинна маса має тривалий термін придатності, що дозволяє легко транспортувати її, зберігати тривалий час. 
  • Дріжджовий сублімат, що реалізується, не вимагає додаткової підготовки, крім відновлення у воді. Вам залишається тільки внести необхідну масу дріжджів, розбавлених водою, в суслову суміш (відповідно до рецептури). 
  • Купівля підготовлених складових елементів дозволяє міні пивоварним заводам відмовитися від утримання власної лабораторії.

Замовити пивні дріжджі та купити в компанії "Пролітех"

Сьогодні приватні та міні броварні пропонують широку гаму сортового пива, звареного за традиційними та ексклюзивними рецептами. При цьому, як уже сказано вище, один із головних інгредієнтів у процесах пивоваріння – пивні дріжджі. 

 

Мало які міні-броварні мають на особистих площах можливості для вирощування та стабілізації дріжджових ресурсів. Саме тому особливо важливо налагодити безперервне постачання дріжджового сублімату. Щоб допомогти вам у вирішенні цього завдання, ми налагодили прямі контакти із провідними постачальниками сировинної складової для варіння пива. На складах завжди є необхідні запаси продукції, доставку якої ви можете замовити в будь-який регіон України. Ми гарантуємо оперативне постачання компонентів не лише по Києву, а й до інших міст.

 

 

 

Пивні дріжжі

Показати ще 12 товарів
1 2 3 4
Див. також: дріжджі для пива дріжджі для пива nottingam пивні дріжджі дріжджі нотінгем