Автоматика для Дистиляції, Ректифікації і Затирання Pervak 2.3
Автоматика для Винокуріння Pervak 2.3 - це контролер нового покоління для повної автоматизації таких процесів як:
- дистиляція (переробка браги на спирт сирець в режимі потстилл)
- ректифікація з відбором по рідині
- затирання або варіння пива (до 10 температурних пауз і охолодження за допомогою чиллера)
За допомогою сенсорного екрану ви зможете управляти усіма переліченими вище процесами і навіть перевести контроллер в ручний режим.
В комплект постачання автоматики для винокуріння входить:
Автоматика з сенсорним екраном 1 шт.
Клапан електромагнітний 3 шт.
Датчик температури 4 шт.
Датчик рівня 1 шт.
Трійник для клапана голів під шланг 10 мм. 1 шт.
Трійник для датчика температури води 1 шт.
Бистроз єми 0,25 під шланг 10 мм. 6 шт.
Інструкція 1 шт.
Режими роботи
В Ручному режимі ви зможете:
- вручну включати і вимикати Тен або електроплиту
- регулювати потужність нагрівального елементу
- відкривати і закривати клапан подання води
- відкривати і закривати клапан відбору
- встановлювати температуру, гістерезис і швидкість відбору у відсотках
- встановити режим Аварії по воді, по рівню і по температурі куба
В режимі Дистиляції ви зможете задавати:
- потужність розгону
- потужність відбору
- температуру переходу з максимальної потужності на відбір
- температуру зупинки
- температуру аварії по воді
В режимі Ректифікації ви зможете вказати:
- потужність розгону
- потужність роботи
- температуру роботи (у царзі)
- температуру зупинки по кубу
- температура відбору голів (встановитися автоматично після стабілізації колони)
- гістерезис відбору голів
- гістерезис відбору тіла
- швидкість відбору голів
- швидкість відбору тіла
- температура аварії по воді
- час стабілізації колони
- кількість циклів старт-стоп
В режимі Затирання ви зможете:
- вказати кількість температурних пауз
- включити або вимкнути варіння
- включити або вимкнути охолодження
- для кожної паузи можна вибрати температуру, гістерезис і час паузи
- вибрати температуру кипіння
- встановити потужність ТЕНа
- вибрати час варіння
- вказати температуру і гістерезис охолодження