Параметр | Одиниця виміру | МІН. | МАКС. |
Масова частка вологи | % | 4.5 | |
Розчинний екстракт (0.7 мм) | % | 76.0 | |
Soluble extract (0.2 mm) | % | 80.0 | |
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу | % | 2.0 | |
Кольоровість лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 2.5 (1.5) | 4.0 (2.1) |
Коефіцієнт розчинного азоту | % | 35.0 | 40.0 |
Розчинний азот (сухий солод) | % | 0.5 | 0.6 |
Загальний азот (сухий солод) | % | 1.40 | 1.65 |
Фріабільність | % | 85.0 | |
NDMA | ppb | 2.0 | |
Гомогенність | % | 98.0 | |
Здатний до бродіння екстракт | % | 87.0 | |
Очікуваний вміст алкоголю (PSY) | l/t | 406.0 | |
DP | oIOB | 63.0 | |
Зміст фенолів | ppm | 15 | 25 |
|
Властивості | Характеристики |
Тип солоду | Функциональные солода |