Лікувальний лікер на травах Тібарін, створений Швейцарськими ченцями-бенедиктинцями.
Наприкінці XIX століття вони заснували монастир у м. Тибар, 150 кг на захід від Тунісу і вже понад сто років виробляють там лікер із цілющих трав.
Натуральні трави надають лікеру особливих властивостей і ароматів. Якщо приймати його в помірній кількості, Тибарін сприятиме травленню. Тибарин прийнято приймати в чистому вигляді, як захоплюючий аперитив, в кінці відмінної вечері або як довгий напій.
Інструкція до набору спецій для Лікер туніський Тибарін.
Вміст пакету змішати з|із| 2 л алкоголю міцністю 85% і настояти протягом 3 діб.
Додати в настій 2 л води та перегнати разом зі спеціями. Відбирати до фортеці 60% у струмені.
Повинні отримати приблизно 2 л запашного спирту міцністю 60%.
З 1,2 кг цукру та 300 мл води готуємо сироп.
Робимо купаж: 2 л запашного спирту + 1 л цукрового сиропу.
Після ретельного перемішування даємо напою 3 дні відпочинку.
Властивості | Характеристики |
Тип набору спецій | Спеції для лікеру |