колона VM

колона VM
колона VM
7030 UAH
Код товару: 8395
немає в наявності
Про товар

Про товар колона VM

Для отримання ароматного, чистого, високоякісного алкоголю в домашніх умовах інтернет-магазин пропонує купити недорого універсальну установку «Vinokur». Серія VM (vapor managment) – управління кількістю пари, що відбирається (відбір по парі) ідеально підійде як для початківців так і для досвідчених любителів виготовлення домашніх напоїв відмінної якості та традиційного самогону. Обладнання кріпиться до перегінного куба через кламп 2”. Апарати серії VM виробництва «Vinokur» вимагають мінімум зусиль та втручань з боку користувача.

 Розроблена нами універсальна колона має:

- Велику продуктивність

- Широкий діапазон роботи до 4,5 кВт

- Економна витрата води

- модульність конструкції з можливістю розширення функціоналу

- Високоякісні матеріали нерж сталь 304 та мідь М1 (опціонально)

- Якісну обробку швів та поверхонь

- Простота використання (мінімальні зусилля для початкового налаштування установки та в процесі перегону)

- Необхідна кількість точок контролю за процесом

Принцип дії колони

- Зібрати конфігурацію для першого перегону в режимі Pot-still. Максимально швидкий перегін до 6-ти літрів/годину. При такій швидкості дріжджі, що відпрацювали, у бразі нагріваються на короткий час, що зменшує кількість важких фракцій у спирті-сирцю після першого перегону. У такому вигляді всі пари, що містять спирт, конденсуються, охолоджуються і йдуть у відбір. При цьому дуже важливо щоб обладнання мало достатню утилізуючу потужність по конденсації та охолодженню.

Як сировина, що використовується для процесу дистиляції або ректифікації, виступає одержуваний в результаті первинної перегонки, в режимі Pot-still, браги спирт-сирець.

- Зібрати конфігурацію для другого перегону. Після досягнення в перегінному кубі температури при якій починають випаровуватися найлегші фракції, вони конденсуються на поверхні холодильника «Дімрота» і повертаються в колону з насадкою або на тарілки (опція), де відбувається тепло-мас обмін. За рахунок цього процесу пари поділяються по тілу колони на легкі та важкі фракції. При відкритті крана відбору «по пару» ви керуєте кількістю пари, що відводиться на доохолоджувач. У даній конструкції «флегмове число» (ставлення випаровуваної рідини до дистиляту, що відбирається) постійно і регулюється тільки вами (у разі необхідності). Ця система не реагує на перепади тиску води або зміну напруги в електромережі. Спиртовмісні пари конденсуються і охолоджуються в доохолоджувачі і стікають у приймальну ємність.

 - У конфігурації аромо або колони ректифікації дозволяє отримати ароматні дистиляти високої міцності 85-93% або високоочищений спирт міцністю до 96,6% при відмінній продуктивності в годину. (залежить від параметрів перегінного куба, щільності набивання царги, бажаної фортеці).

Ціна реалізації універсальної колони серії «VM» у нашому інтернет-магазині найбільш доступна та конкурентна в Україні. А наші фахівці не тільки нададуть повноцінну консультацію щодо її застосування, але й допоможуть у покупці інгредієнтів для виготовлення широкого асортименту різноманітного за смаком та міцністю алкоголю.

Відгуки