ДУБОВА КЛЕПКА_x0003_ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ
GRADIENT M+
ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ:
Клепка Gradient - прямокутні дубові шматочки, обсмажені за градієнтним методом. Вони швидко збагачують напій дубовими нотами, акцентують фруктову експресію, добавляють округлості та зменшують трав'янистість. Клепка також стабілізує колір напою, додаючи йому шляхетності.
ДОЗУВАННЯ:
2 г/л для легкого смаку;
4 г/л для відчутного смаку;
6 г/л для насиченого смаку;
10 г/л для інтенсивного смаку.
Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату.
М+ - Підсиленій середній ступінь випалу. Надає ванільного смаку з нюансами кокоса, спецій, абрикоса персика та квіткових тонів.
Довжина: 20