Це серія спиртових турбо дріжджів Alcotec 48 Classic Turbo Yeast для зброджування 25 літрів сусла.
Pure 48, не вибагливі у використанні, добре переносять перепади температур. Незважаючи на те, що оптимальна температура сусла для більшості типів дріжджів становить 25°С, цей штам упорається з підвищенням понад 30°С. І залежно від кількості цукру та витримки, Ви отримаєте потрібний для Вас вміст алкоголю:
1. 6 кг цукру - протягом 2 днів до 14% алкоголю при температурі 20-35 ° С;
2. 7 кг цукру - протягом 3 днів до 17% алкоголю при температурі 20-30 ° С;
3. 8 кг цукру - протягом 5 днів до 19% алкоголю при температурі 20-27 ° С;
4. 9 кг цукру - протягом 7-10 днів до 21% алкоголю за нормальної температури 18-24°С.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Використання:
У теплій воді розчинити 6 кг цукру чи декстрози. Якщо ви використовуєте звичайний цукор, рекомендуємо його інвертувати (процес розщеплення цукрів до глюкози та фруктози). Отриманий сироп додайте в ємність для бродіння, щоб загальний обсяг браги становив 25-27 літрів. Перед додаванням дріжджів переконайтеся, що температура сусла не перевищує 27-30°С. Внесіть дріжджі в сусло і перемішайте (уникайте утворення грудочок).
Характеристики:
• оптимальна температура бродіння –18-35 °C;
• спиртуозність – до 21 %;
• тривалість процесу бродіння -2-12 днів;
• вага – 135 грам;
• форма – сухі.